Pistagebollar

Pistagebollar

Pistagebollar

200 g Smör eller margarin

100 g Strösocker

150 g Havregryn

1 tsk Vaniljsocker

20 g Piatagenötter (+ ev. pistagearom + färg)

vit choklad + kokosflingor till rullning

  1. Finhacka nötterna
  2. Blanda smör/margarin och socker
  3. Tillsätt övriga ingredienser
  4. Rulla bollar och ställ in i kylen en stund tills de stelnat lite
  5. Smält den vita chokladen över vattenbad eller i micro
  6. Rulla bollarna, först i chokladen och sen i kokosflingorna.

 

En reaktion till “Pistagebollar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>